Rambut Sihat

   Saya ada masalah rambut bahagian depan agak nipis. Seperti dalam gambar kelihatan jelas perubahan yang saya alami. Saya mengamalkan Set Rambut Sihat Shaklee. Tips penjagaan rambut saya untuk mendapatkan kembali rambut yang sihat: Basuh rambut agar tidak berminyak Mengelak daripada terkena sinaran UV terlalu lama Tidak mengikat rambut terlalu lama Tidak mengunakan produk rambut […]

Membership Shaklee

Semalam saya cerita pasal bagaimana saya kenal Shaklee. Belum habis cerita lagi. Saya jadi ahli Shaklee sebab saya dah resign dari tempat kerja. Saya memang nampak peluang menjana side income (ini bukan side income, ini memang fully income ni, dah namanya suri rumah) 😁 Saya dah tengok-tengok group yang aktif, ada leaders yang power. Saya memang […]

Kenapa Shaklee?

Ini entri saya yang pertama. Saya Maglynna, ibu kepada Lara Zabelle. Saya pengguna Shaklee sejak tahun 2013 lagi, itu pun sepupu saya belah mama yang kenalkan Shaklee. Waktu tu guna Shaklee macam “on off” saja. Ada, adalah, tiada, abaikan. Sepupu saya tu namanya Girllyen Marcie (nama glamour bah). Dia suggest saya untuk join Shaklee untuk dapat […]